AIESEC Oradea, „Fabrica de antreprenori”, a sărbătorit 14 ani de la înființare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgiana Lădescu este un exemplu printre sutele de membri AIESEC cu o carieră de succes. Din miile de studenţi care au trecut prin AIESEC Oradea, peste 60 la sută au devenit manageri sau şi-au pus pe picioare propria afacere.

AIESEC Oradea are un cuvânt greu de spus în formarea tinerilor studenţi. Marele avantaj este acela că membrii intră în contact cu companii din ţară şi străinătate, care pot fi decisive în ceea ce  priveşte viitorul lor. 

Georgiana Lădescu este doar unul dintre zecile de absolvenţi care au demonstrat cât de mult contează practica în timpul facultăţii. „Am făcut parte din AIESEC timp de trei ani. Prin acest voluntariat mi-am dezvoltat abilităţile de comunicare şi negociere”, a spus tânăra. La terminarea studiilor, Georgiana a fost cooptată de o companie de top şi absolventa de management a ajuns în scurt timp coordonator de vânzări. Ascesiunea nu s-a oprit aici şi, în plină criză, ea a pus pe picioare un bussiness de obiecte personalizate, prin care la ora actuală se ocupă de identitatea vizuală a mai multor companii naţionale.

„Când am făcut acest pas m-a ajutat enorm experienţa AIESEC, unde am învăţat ce înseamnă munca în echipă şi organizarea timpului şi a resurselor. Dincolo de noroc şi profesionalism, a contat faptul că abordez fiecare client cu prietenie, promovând o relaţie de parteneriat”, a povestit tânăra antreprenoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite