Cea mai bună afaceristă din Bihor face consultanță în agricultură și turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Anca Nan a fost premiată cu o mie de lei pentru originalitatea şi utilitatea ideilor sale. Tânăra afaceristă este una dintre cele patru bihorence premiate cu bani la Gala Antreprenoriatului Feminin Antres, desfăşurată luni la Universitatea Oradea.

Ioana Anca Nan (30 de ani) a iniţiat, în luna aprilie a acestui an, o firmă de consultanţă pentru afaceri şi management. „Consider că agricultura, infrastructura şi turismul sunt principalele sectoare financiare care ne-ar putea scoate din criză”, a spus Ioana Anca Nan, care, pe baza acestui principiu, a ales să investească într-o firmă care oferă consultanţă pentru elaborarea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană.

„Ofer consultanţă pentru firmele din agricultură şi pentru dezvoltarea mediului rural, deşi ecomiştii, pe baza cifrelor, ar spune că agricultura este un domeniu fără viitor în România”, a spus Ioana Anca Nan, care conduce o echipă de tineri specializaţi în atragere de bani europeni. Întreprinzătoarea are o vechime de şapte ani în administraţia publică şi este absolventă a unui liceu cu profil economic, în prezent doctorandă în ştiinţe juridice.

Celelalte trei planuri de afaceri premiate aseară aparţin unor femei cu spirit antreprenorial din Aleşd, Beiuş şi Marghita. Angelica Lepădatu, din Aleşd, a câştigat cu un plan de afacere care se referă la elaborarea documentaţiilor economice pentru lucrări de construcţie. Viorica Kristo din Beiuş a fost apreciată pentru iniţiativa de a deschide un club de joacă, unde copiii sunt încurajaţi să se joace „altfel”. Gyenge Tunde, din Marghita a convins comisia de evaluare cu planul său de a deschide un salon de înfrumuseţare.

„Câştigătoarele au fost desemnate în funcţie de originalitatea şi profitabilitatea ideii“.
Madela Abrudan, coordonator ANTRES

„Luna aceasta au fost evaluate 16 planuri de afaceri, selectate din 96 din tot judeţul“.
Anca Dodescu, manager proiect


Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite