Orădeanul Roman Tanca a intrat în liga de lux cu un Ferrari handmade (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roman Tanca plăteşte impozit 162 de lei pe an pentru bolidul fabricat de el. În timp ce oamenii de afaceri plătesc bani grei pentru o maşină scumpă, dar şi pentru taxele aferente, un orădean a găsit o soluţie de compromis

Trei oameni de afaceri din Oradea deţin un Lamborghini. Este vorba de Pompiliu Tripa, şeful Atlas Telecom, Zoltan Teszari, proprietarul RDS&RCS şi omul de afaceri Adrian Mihuţ. Cei trei mai au în garaj Ferrari, Hummer sau un BMW X 5 care a costat nu mai puţin de 195.000 de euro, Lexus, Porche Cayenne şi Mercedes. Potrivit lui Mihai Dacin, producătorul emisiunii Auto Mania, de la TTV, în oraş mai circulă Bentley Continental, Mercedes S 500, Mercedes S 63 AMG.

Alexandru Mudura, proprietarul Lotus Center, şi pugilistul Adrian Stanca şi-au cumpărat recent câte un BMW seria 7, cu 70.000 de euro. „Maşina costă peste 100.000 de euro, dar pentru că au avut câţiva kilometri la bord preţul ei a scăzut”, a declarat Dacin. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Primăria Oradea, Mirela Macra, cel mai scump impozit este plătit de proprietarii Lamborghini.



Dă CLICK pe poză pentru fotogalerie

Pentru maşina de 6496 de centimetri cubi, ei achită 4.800 de lei pe an. Se plătesc impozite pentru două Ferrari, la unul dintre ele, care are motor de 4.297 centimetri cubi se plăteşte 3.190 de lei pe an. Din 2011, impozitul pe aceşti bolizi va fi dublu. Roman Tanca a reuşit să-şi construiască în propriul garaj un Ferrari, cu mai puţin de 30.000 de euro, pentru care plăteşte un impozit mult mai mic decât ar plăti dacă şi-ar fi cumpărat un Ferrari autentic.

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite