Distracţie în aer liber sau Revelion mediteranean în Ungaria, de Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care vor să-şi petreacă zilele libere de Revelion în aer liber pot să meargă la patinoar. Au de ales între cel de la Era Shopping Park şi cel de la Voinţa. Închirierea unei perechi de patine costă între 5 şi 10 lei.

Şi accesul pe gheaţă este contra cost, o oră şi jumătate de distracţie costând între 5 şi 10 lei. Cei care vor să facă mişcare pot merge în Băile Felix, unde, după o tură de jogging, pot să se „înmoaie” în apă termală. La ştrandul Apollo intrarea costă 25 de lei, iar la piscina de la Internaţional 30 de lei. Cei care vor ceva mai ieftin pot opta pentru piscine hotelui Crişana, unde intrarea costă 8 lei.
Orădenii care vor să se distreze cu prietenii pot opta pentru o partidă de bowling sau de biliard, ori pot urmări un film la Hollywood Multiplex. La cinema rulează premierele Călătoriile lui Guliver şi Europolis.

Revelion mediteranean în Ungaria

Orădenii pot petrece un Revelion în stil mediteranean la Aquaticum Debrețin. Un pachet de patru nopți costă 419 euro și cuprinde cazare cu demipensiune, acces nelimitat la băile termale, la piscine acoperită pentru înotători și la parcul acvatic mediteranean, utilizarea saunei și a camerei de aburi, a sălii de fitness.  Accesul la bazine este prelungit, în perioada sărbătorilor, până la ora 22.00.


Ştrandurile din Ungaria încearcă să atragă clienţii cu promoţii
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite