Consilierii locali dau azi votul care împarte banii pentru Oradea, în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii locali spun că nu au avut destul timp pentru a studia proiectul de buget
Consilierii locali spun că nu au avut destul timp pentru a studia proiectul de buget

Consilierii locali votează astăzi modalitatea de împărţire a celor 620 de milioane de lei, din bugetul oraşului.Peste 800.000 de lei vor finanţa realizarea unei piramide de sticlă amplasată în curtea Primăriei Oradea, iar 65.000 de lei vor fi investiţi într-un sistem de vot electronic, pentru consilierii locali.

„Anul acesta vrem să reducem cheltuielile de personal şi să le creştem pe cele de investiţii”, a spus Eduard Florea, directorul economic al Primăriei Oradea.  Peste 800.000 de lei vor finanţa realizarea unei piramide de sticlă amplasată în curtea Primăriei Oradea, iar 65.000 de lei vor fi investiţi într-un sistem de vot electronic, pentru consilierii locali.

Pentru eterna perdantă FC Bihor, consilierii au alocat deja 200.000 de lei. Astăzi aleşii hotărăsc dacă îi vor oferi, pentru întreg anul, un milion de lei. În schimb, spitalele orădene beneficiază în 2010 de o finanţare mai mică de 900.000 de lei. În întreţinerea şi reparaţiile drumurilor vor fi investiţi 25 de milioane de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite