TIMP LIBER Celelalte Cuvinte cântă la Oradea în cadrul unui turneu de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Celelalte Cuvinte concertează la Oradea
Trupa Celelalte Cuvinte concertează la Oradea

Formaţia formată în Oradea a început turneul naţional de promovare a celui mai nou album, Stem. În anotimpul sărbătorilor, trupa sărbătoreşte 29 de ani de existenţă, oferind fanilor hituri dragi, dar şi piese cântate în premieră.

Concertele trupei Celelalte Cuvinte din această iarnă au debutat în cinci noiembrie, în Piteşti. Trupa va concerta în opt oraşe din România în ajun de sărbători, ultimul popas fiind pe 2 decembrie, la Braşov. Formaţia nu a uitat oraşul natal şi concertează în Oradea sâmbătă, 16 noiembrie. Recitalul va avea loc în Queen’s Music Pub, de la ora 20.00, preţul unui bilet fiind de 15 lei. Pe fanii din Oradea îi aşteaptă o noapte plină de surprize. Celelalte Cuvinte promit o selecţie a celor mai bune piese din toate albumele, dar şi melodii interpretate foarte rar. În plus, concertul promovează piese de pe albumul STEM.

Greii muzicii rock

Cu 29 de ani de activitate în spate şi continuând să concerteze şi să producă muzică de calitate, Celelalte Cuvinte rămâne una dintre cele mai importante trupe româneşti. A fost formată în 1977, sub numele de SONIC, la Liceul „Emanuil Gojdu“ din Oradea, de Călin Pop (chitară şi voce), Marcel Breazu (bas şi voce) şi Leontin Iovan (tobe).

Ei aveau să devină mai târziu studenţi la Timişoara, unde li s-au alăturat Radu Manafu (chitară) şi Ovidiu Roşu (sunet), iar pe 13 decembrie 1981, la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara, debuta trupa Celelalte Cuvinte. Anul 1985, cu ajutorul regretatului Florian Pittiş, avea să aducă şi prima apariţie discografică pe una din feţele discului „Formaţii rock nr.8“. An de an, trupa a surprins prin apariţii şi muzică, asigurându-şi renumele. În pofida trecerii anilor, stilul lor a rămas acelaşi: rock progresiv, elaborat, cu influenţe din folclorul românesc, cu combinaţii din clasic, preclasic şi influenţe de doom metal.

Premieră naţională la Teatrul de Stat

Teatrul de Stat Oradea deschide noua stagiune cu comedia de succes „Amor cu repetiţie”, scrisă de maeştrii farsei europene, Ray Cooney şi John Chapman. Spectacolul este o premieră naţională şi este programat pentru data de 19 noiembrie 2010, de la orele 19.00, pe scena Casei de Cultură. Piesa este o comedie în două acte plină de suspans, complicaţii, decepţii şi situaţii riscante „Considerăm că acest eveniment deschide stagiunea, deoarece este prima piesă adresată publicului adult, celelalte piese fiind pentru copii“, a spus Daniel Vulcu, director al trupei  Iosif Vulcan.

Târg de produse tradiţionale

„Târgul de produse şi obiceiuri bihorene” de la ERA Shopping Park revine în acest weekend. „Toţi orădenii care vor veni în Galeriile Comerciale, între orele 11.00 şi 20.00, vor fi întâmpinaţi de o varietate de produse tradiţionale”, a spus PR-ul Ioana Ionescu. Orădenii pot degusta gemuri, dulceţuri, miere, polen şi propolis, produse lactate, diferite tipuri de zacuscă şi afumături.

Renata, în seara duetelor


În această seară, Renata Tolvai (19 ani), singura româncă de la emisiunea-concurs Megastar Ungaria, urcă pe scenă pentru a cânta două duete. Alături de concurentul Kalai Saunders Andras (venit tocmai din America), ea va interpreta piesa „Endless love”, iar alături de deja celebrul Ganxta Zolee, va cânta piesa „Crazy in love”. Orădenii o pot vota trimiţând un sms la numărul 1288, cu textul Renata.

Cursuri de dans cu Feeling Dance

O nouă serie de cursuri de dans începe la Teatrul Arcadia. Orădenii pot învăţa cum să se mişte pe ritmuri de country, macarena, vals vienez, disco, paso doble, tango, vals lent, quick step sau bachata. Doar pentru femei, există cursul „Lady Session”, de mişcări şi senzualitate, organizat marţea, în Lotus Center, în timp ce bărbaţii se pot înscrie la Man Styling, curs ţinut duminica în acelaşi loc.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite