Prima zi de şcoală a adus haosul în trafic iar elevii au ajuns cu întârziere la ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii orădeni s-au întors de astăzi în bănci. Sfârşitul vacanţei nu i-a întristat doar pe ei, ci şi pe adulţii blocaţi de aglomeraţia de pe şoselele oraşului. Elevii s-au trezit cu noaptea în cap pentru a ajunge la timp în prima zi de şcoală, dar au întârziat din cauza traficului infernal.

Prima zi de şcoală a însemnat agitaţie şi nervi, nu doar pentru şoferi, ci şi pentru elevii care s-au grăbit să ajungă la timp. Fie că au venit cu maşinile sau cu tramvaiul, copiii au fost nevoiţi să pornească mai repede de acasă, pentru că riscau să întârzie. Mulţi dintre ei au avut ghinionul să rămână blocaţi, minute în şir, în traficul „îngheţat” de cozile de maşini şi tramvaiele pline de muncitori şi elevi. „Cu toate că am venit la şcoală cu maşina, am întârziat. Mai rău este când circul cu tramvaiul şi e plin de lume, pentru că mereu ajung târziu”, a mărturisit eleva Denisa Florea, de 17 ani, grăbită să ajungă la şcoala.

image

Vinovată e gheaţa
În aceeaşi situaţie au fost cei mai mulţi dintre colegii ei care au intrat pe poarta şcolii puhoi, puţin după ora 8.00, sperând, totuţi, să nu fie mustraţi de profesori. „Tot timpul e aglomeraţie când începe şcoala, dar acum e mai rău, că e şi iarnă”, a spus Alexandru Gal, un alt elev. Fenomenul a luat proporţii, în mare parte din cauza gheţuşului, care nu a permis şoferilor să circule cu viteză.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite