FOTO Vezi Bihorul din balon! Balonul a zburat astăzi în zona Beiușului și ieri la Marghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne“ şi vezi oraşul de sus! „Adevărul” şi „Orange” provoacă orădenii în această săptămână la o experienţă inedită  deasupra oraşului, în nacela balonului.

Câteva secunde de suspans şi balonul se ridică uşor de la sol. Senzaţia este unică, iar peisajul, văzut de la înălţime, mirific. „Adevărul” şi „Orange” continuă campania „Cumperi cinci cărţi din Colecţia Jules Verne şi vezi oraşul de sus!”. Reporterii Adevărul de Seară au văzut aseară Marghita din balon. Contrar aparenţelor, nu este nimic extrem într-o plimbare cu balonul. Din contră, nimic nu poate fi mai relaxant decât o survolare la câteva sute de metri înălţime, unde liniştea te însoţeşte la tot pasul. Vântul mai dă târcoale, din când în când, şi duce balonul într-o lume total diferită de cea pe care o percepem zi de zi, de la sol.

Plimbarea de aseară a fost una liniştită. Vremea a fost foarte bună pentru o expediţie cu balonul, iar peisajele văzute de sus îţi conferă o linişte de nedescris. Sătenii din jurul oraşului era la câmp aseară. Toţi s-au oprit din ce făceau şi au făcut cu mâna reporterilor Adevărul de Seară şi căpitanului John Balon. În această dimineaţă, balonul a ajuns la Beiuş, pentru un nou zbor. A survolat zona satelor Sânmartin de Beiuş şi Pocola, de dimineaţă, când ceaţa se ridica uşor pe lângă dealurile din zonă.



Dă click pe poză pentru fotogalerie din Beiuș

Reporterii Adevărul de Seară au primit „botezul” primului zbor, o tradiţie veche, de pe vremea lui Louis XVI, când a avut loc primul zbor cu aerostatul. De atunci, la primul zbor, toată lumea primeşte un titlu nobiliar, în timpul unei ceremonii. Reporterii Adevărul de Seară au primit titlurile „Contesă de Pocola în pajiştea îngustă” şi „Contesa dealului verde din Tăuteu”. În această seară balonul va survola zona Lacului Homorog, de la Salonta. Weekend-ul, în schimb, este dedicat câştigătorilor concursului care vor fi ridicaţi duminică în nacelă la o înălţime de 50 de metri.

Fii pe fază! Aventura continuă

„Caravana 5 săptămâni în balon“ ajunge în Oradea. Vino în weekend în Parcul 1 Decembrie din Oradea să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie până vineri în orice Orange shop sau Orange store din cele două oraşe şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe ww.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.



Dă click pe poză pentru fotogalerie de la Marghita

image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite