CAMPANIE HOȚI de 2 LEI Patima alcoolului a dat de gol patru hoți din Beiuș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri sunt judecaţi la Beiuş pentru că au spart mai multe vile din satul de vacanţă  bihorean Boga. După ce se aprovizionau cu aparatură electrocasnică, hoţii sărbătoreau în stil mare. Obişnuiau să consume băuturi fine la locul faptei.

În urmă cu un an, şase bihoreni au depus plângeri penale reclamând faptul că persoane necunoscute au pătruns în casele lor de vacanţă din staţiunea Boga de unde au furat bunuri în valoare de mii de lei. Printre proprietarii ai căror vile au fost prădate de cei patru tineri se numără profesori universitari, dar şi fostul şef al Inspectoratului de Construcţii Bihor, Lucian Chindlea. Oamenii legii i-au identificat pe autorii furturilor după amprentele prelevate la locul faptei. Astfel au ajuns la Alexandru Trip, Tiberiu Macarie, Traian Nechi şi Ciprian Heredea.

Infractor cunoscut

Unul dintre hoţi este Ciprian Heredea, fost jandarm, fiul grefierei-şefe de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş. „Am dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv în lipsă a inculpatului Ciprian Constantin Heredea, poreclit Cică, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a spus Viorel Gavra, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Surse din cadrul anchetei susţin că, după ce prădau proprietăţile din staţiunea Boga, hoţii sărbătoreau în stil propriu cu băuturi fine pe care le găseau în casă.
Din vila lui Lucian Chindlea, fostul şef al Inspectoratului de Construcţii Bihor, hoţii au sustras 20 de sticle de vin, două sticle de şampanie şi două de whisky. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Beiuş. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite