Primăvara a început cu profit pentru comercianţii de flori şi pentru restaurante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Hodişan (25 ani) este profesoară de muzică, în Oradea. În această dimineaţă, înainte de a ajunge în faţa elevilor care o aşteptau, de asemenea, cu buchete de flori, Claudia a fost felicitată cu ocazia zilei de 8 Martie de colegul ei Florin Chiş. Ea este doar una dintre orădencele care au primit astăzi flori, spre bucuria comercianţilor, care şi-au triplat vânzările.

 „De 8 Martie primesc întotdeauna foarte multe flori, şi de fiecare dată mă simt foarte fericită”, a spus Claudia, una dintre miile de orădence sărbătorite astăzi.

Profit pe sărbătoare

La fel de fericiţi au fost în această dimineaţă şi comercianţii de flori, care spun că şi-au triplat vânzările, faţă de o zi obişnuită. „A fost o nebunie, de dimineaţă, de la ora 7.00. Am vândut zeci de buchete de trandafiri, dar şi buchete mai ieftine, cu flori specifice primăverii”, a spus Anca Gavrilaş, vânzătoare într-o florărie din centrul oraşului. La fel de bucuroşi de atmosfera de sărbătoare au fost administratorii restaurantelor din oraş, care au fost astăzi pline cu doamne şi domnişoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite