Un șofer nu a oprit la stop și a provocat un accident în urma căruia a murit o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier
Accident rutier

Un orădean în vârstă de 24 de ani va regreta toată viața că nu a oprit la stop, provocând un accident în care a murit o femeie în vârstă de 54 de ani. Nefericitul eveniment rutier a avut loc sâmbătă, în localitatea bihoreană Belfir.

„Sâmbătă, în jurul orei 16.27, la intersecţia drumului judeţean 709/A cu 792/A, în localitatea Belfir, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP. Astfel, nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor condus de către o persoană în vârstă de 60 de ani, din comuna Olcea, care circula regulamentar pe drumul prioritar", informează Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor.

Pasageră decedată

În urma impactului, autoturismul condus de către șoferul din Olcea a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în şanţul situat pe partea dreaptă. „În urma accidentului rutier, o femeie în vârstă de 54 de ani, din localitatea Călacea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul", spune Ioana Indrieș, subliniind că cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite