Peste şase sute de locuri de muncă sunt oferite la Bursă tinerilor absolvenţi din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptaţi mâine, de la ora 09.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Angajatorii oferă peste şase sute de locuri de muncă pentru tinerii absolvenţi.

Peste treizeci de angajatori şi-au confirmat prezenţa la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, care are loc, mâine, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Aceştia oferă 621 de locuri de muncă dintre care 68 sunt pentru tinerii cu studii superioare în domenii precum, asigurări, comerţ, fabricarea componentelor electronice, prelucrări mecanice, confecţii încălţăminte şi îmbrăcăminte, construcţii, transporturi, etc.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi să cunoască piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung", a spus Dorel Drăghici, directorul Agenţie Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor.

La Bursa de mâine pe lângă absolvenţi mai pot participa şi orădeni aflaţi în căutarea unui job.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite