Încă o dată Oradea pune suflet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cecul de 1800 de lei
Cecul de 1800 de lei

Preşedinta Comisiei de muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia mediului din cadrul Consiliului Local Oradea, Florica Cherecheş a  prezentat rezultatele şi implicaţiile sociale ale maratonului „Oradea city running day".

Jumătate din banii adunaţi din taxele de participare la maratonul popular au fost donaţi  proiectului „Oradea pune suflet" pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel.

Astfel, cecul de 1800 lei a fost înmânat de organizatorul evenimentului i Marinelei Murg, reprezentanta Fundaţiei Hospice Emanuel.

Consilierul local Florica Cherecheş a  îmbrăcat ea însăşi  tricoul de jogging, participând la maratonul popular.

"Sunt mândră de medalia pe care am primit-o în urma participării la acest maraton şi vă asigur că am pus-o la loc de cinste. Mă bucur că am putut să mă implic în acest proiect, la care sportivii şi comunitatea s-au angajat împreună să susţină un scop  social, acela de a fi alături unor semeni aflaţi în nevoie şi de a  arăta că ne pasă", a spus Florica Cherecheş, preşedinta Comisiei de muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia mediului.

În total au luat parte la maraton 690 de sportivi, dintre care 74 de performanţă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite