O persoană neidentificată a provocat un incendiu la depozitul unei societăți comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un depozit de pe Șoseaua Borșului a fost afectat luni noaptea de un incendiu. Potrivit pompierilor, nu au existat victime și din primele cercetări reiese că incendiul a fost provocat intenționat.

Luni în jurul orei 22.45, echipajele de intervenţie ale Detaşamentului 2 Pompieri Oradea au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Oradea, Şoseaua Borşului, la o societate comercială având ca domeniu de activitate depozitarea unor materiale din PAL şi MDF.

"Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă precum şi echipajul SMURD s-au deplasat la locul intervenţiei", a declarat locotenentul Cristian Herțe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgneță Crișana. Incendiu s-a declanșat în interiorul depozitului. "Pentru localizarea şi stingerea incendiului, pompierii militari au acţionat timp de o oră, înlăturarea efectelor negative produse de incendiu necesitând o perioadă mare de timp", a mai spus Herțe.

În urma incendiului au fost distruse aproximativ o mie de tocuri de uşi din MDF şi PAL, opt sute de uşi din MDF șase sute de seturi de pervazuri. "În urma cercetării cauzei probabile a incendiului, s-a stabilit că acesta a fost generat prin folosirea intenţionată a unei surse de aprindere", a declarat purtătorul de cuvânt.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite