Un mureșan a ajuns pe mâna jandarmilor după ce a fost prins la furat în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Un mureşan de 42 ani, este cercetat pentru tentativă de furt calificat, după ce a încercat să sustragă mai multe articole de îmbrăcăminte, dintr-un mall din Oradea. Acesta a rupt materialele de protecţie şi a ascuns sub haină 5 tricouri, dar a fost observat de agenţii de pază, care l-au verificat înainte ca acesta să ajungă la casa de marcat.

"La faţa locului a ajuns şi un echipaj de jandarmi care, în urma verificărilor au stabilit că bărbatul a îndepărtat mijloacele de protecţie de pe tricouri cu scopul de a le sustrage. Prejudiciul în valoare de 495  fost recuperat în totalitate", a declarat căpitan Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

Tot în acest sfârşit de săptămână, jandarmii bihoreni au fost solicitaţi să intervină la un hypermarket, din Oradea, deoarece agenţii de pază au reţinut un bărbat care a schimbat codul de bare al unei console Playstation cu cel al unui produs mai ieftin. "După verificările efctuate, jandarmii au întocmit pe numele lui M.R de 24 ani din Arad, acte de constatare a infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul în valoarea de 1599 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate", a declarat Ioan Bogdan.

Jandarmii din cadrul Compartimentului de prevenire şi combaterea a criminaliatăţii din Jandarmeria Bihor, au desfăşurat în acest sfârşit de săptămână acţiuni de prevenire pe şoseaua de centură. "În urma acţiunii, jandarmii au întocmit acte de constatare a infracţiunii de prostituţie pe numele a două femei, o minoră de 17 ani din Oradea şi E.C. de 27 ani din Sălard. Minora figura în evidenţe cu 17 sancţiuni contravenţionale pentru prostituţie, iar cea de-a doua cu 34", a precizat Ioan Bogdan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite