Oradea: Un motociclist a spulberat o familie, pe trotuar (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Un motociclist a spulberat o familie, pe trotuar (UPDATE)
Oradea: Un motociclist a spulberat o familie, pe trotuar (UPDATE)

Victimele, soț, soție și copil, se află în stare gravă, la spital. Motocicleta condusă de tânărul de 28 de ani a ajuns la 50 de metri depărtare de locul impactului cu pietonii, sâmbătă, în jurul orei 15.30.

Ioan Viorel și Felicia Trif au ajuns ieri la spitalul județean, după ce Alexandru Manta Roșie a dat peste ei cu motocicleta, în timp ce aceștia se plimbau pe trotuar, pe strada Cantemir.

Fetița lor, Andrada, de 10 ani, a fost de asemenea accidentată. În prezent se află la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu. Potrivit infromațiilor primite de la medicul de gardă, aceasta a suferit sângerări nazale și o contuzie la gamba dreaptă, existând posibilitatea să fie eliberată mâine.

Conducând o motocicletă Honda, înmatriculată cu BH 99 TAZ, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, lovindu-i pe cei doi pietoni. Deși, din informațiile primite de la Poliția Rutieră, accidentul s-a soldat doar cu două victime, martorii oculari vorbesc despre o a treia persoană - copilul soților Trif, care ar fi fost de asemenea accidentată.

Avea permis
Vecinii care s-au întâlnit vineri seară cu Alexandru spun că acesta era în stare avansată de ebrietate. Cu toate acestea, Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, ne informează  că, din cercetările efectuate până în prezent, rezultă că “motociclistul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”. “Cercetările vor continua. Pentru a ști care a fost viteza motociclistului este nevoie de o expertiză care nu se poate face de pe zi pe alta”, ne-a spus Alina Dinu. Alexandru are permis de conducere categoria A și B, obținut în 2007.

Vor răzbunare
Soții Trif se află în prezent la Spitalul Județean. Potrivit informațiilor primite de la Florian Bodog, managerul spitalului, Felicia Trif este internată la secția de terapie intensivă, cu traumatism cranio-cerebral , fractură de os occipital și politraumatism toracic. “Starea acesteia este echilibrată”, ne-a informat Bodog. Ioan Viorel Trif a scăpat mai ușor, fiind internat la secția de ortopedie, cu politraumatism, luxație la mâna stângă, fractură de peroneu și alte contuzii.  “În funcție de gravitatea leziunilor, motociclistul riscă pedeapsa cu închisoarea”, a precizat Alina Dinu, purtător de cuvânt IPJ Bihor. Deocamdată însă, șoferul este încă liber, doar permisul fiindu-i reținut, conform procedurilor. “Frații victimelor vor să-l găsească pe Alex, să se răzbune”, ne-a spus Ciprian, unul dintre orădenii care s-au strâns ieri, la accident.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite