FOTO Un motociclist orădean a murit călcat de o autocisteră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal
Accident mortal

Un motociclist şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva ore, după ce a fost spulberat de o cisternă, pe strata Matei Corvin din Oradea. Bărbatul în vârstă de 57 de ani, a intrat în depăşire neregulamentară fiind pur şi simplu călcat de şoferul autocisternei.

Zi cu ghinion pentru un motocilist. Acesta a fost călcat de o cisteră la ieşire din Oradea, spre Episcopia. Un echipaj al Ambulanţei care trecea prin zonă, deplasându-se la o solicitare într-o localitate învecinată i-a acordat primul ajutor.

Accident mortal Accident mortal
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe fotografii de la accident

"Un echipaj al Ambulanţei se afla întâmplător în zonă şi a văzut toată scena. A oprit şi i-a acordat primul ajutor motociclistului care pur şi simplu a fost călcat de camion", a spus dr. Emil Boţcău, purtător de cuvânt al Ambulanţei Bihor. Victima a fost preluată de către un echipaj SMURD şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenmţe în comă profundă, decedând la scurt timp.

"Un orădean, în timp ce conducea pe banda întâi o autocisternă înmatriculată în Bihor, a fost depăşit neregulamentar, prin partea dreaptă, de o motocicletă. Motociclistul s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil în faţa autocisternei şi a fost acroşat de vehicul. Conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul", ne-a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite