„Și miniștrii calcă strâmb” este prima piesă din an jucată de actorii trupei Iosif Vulcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, actorii trupei Iosif Vulcan vor urca pentru prima dată în acest an pe scenă și vor juca piesa „Și miniștri calcă strâmb". Spectacolul este o comedie spumoasă a încurcăturilor care rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale.

Actorii Trupei Iosif Vulcan a Teatrului de Stat revin pe scenă marţi, la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu îndrăgita piesă "Şi miniştrii calcă strâmb", în regia lui Daniel Vulcu.

Piesa este o comedie spumoasă a încurcăturilor şi se desfăşoară într-un ritm dramatic, susţinut o sumedenie de probleme care rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale.

Un ministru întârzie de la o şedinţă de guvern în care se va discuta bugetul, pentru o aventură cu secretara opoziţiei, într-o cameră de hotel.  Apariţiile succesive ale soţiei ministrului, ale secretarului, sau ale soţului amantei, culminează cu apariţia unui Mort.

În distribuţie se regăsesc actorii Richard Balint, Petre Ghimbăşan, Sebastian Lupu, Ioana Dragoş-Gajdo, Alexandru Rusu, Pavel Sîrghi, Corina Cernea, Adela Lazăr, Mariana Vasile, Daniel Vulcu. Scenografia poartă semnătura Vioarei Bara.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite