Peste o sută de metri cubi de material lemons, indisponibilizaţi la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această săptămână politiştii de frontieră bihoreni au depistat cinci transporturi ilegale de material lemnos. Transporturile proveneau de la diferite societăţi comerciale de profil din ţară, inclusiv judeţul Bihor, şi aveau ca destinaţie firme din Ungaria, Italia, Austria şi Germania.

Potrivit informaţiilor transmise de către Cătălin Simuţ, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie de Frontieră (IJPF) Bihor, controlul s-a făcut în colaborare cu reprezentanţii Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Bihor. „S-a constatat că pentru transporturile respective nu există documente însoţitoare conform prevederilor legale sau în unele cazuri avizul de însotire era expirat, motiv pentru care au fost anuntaţi specialiştii Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vânătoare Oradea, pentru a lua măsurile legale în cauză", a spus Cătălin Simuţ.

Continuă verificările

Aceştia din urmă au reţinut în vederea confiscării o cantitate totală de 108 metri cubi material lemons, aplicând amenzi cuprinse între 2.000 şi 5.000 lei. Astfel de acţiuni vor fi efectuate şi în viitor, anunţă Simuţ.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite