Unde mergem la ștrand în vara asta, în funcţie de preţuri şi servicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii au de ales între ştrandurile din Ungaria şi din ţară
Orădenii au de ales între ştrandurile din Ungaria şi din ţară

Orădenii au de ales între ștrandurile din Oradea, cele din Băile Felix sau stațiunile de peste graniță. Ștrandurile de la noi au tarife mai mici, în schimb, cele de peste graniță au mai multe servicii, însă și prețuri mai mari.

Vara asta, orădenii au de ales între a petrece mai scump și mai bines au mai ieftin și cu mai puține opțiuni. Cei care nu vor o simplă baie cu apă termală ci se gândesc și la distracție, pot opta pentru ștrandurile de la Debrecen dau Hajduszoboszlo. La Debrețin, un bilet costă 45 de lei, pentru două ore sau 85, pentru toată ziua. Ștrandul organizează și petreceri, vinerea, până la 1.00 noaptea. Atmosfera este întreținută de DJ tineri și un bilet costă 33 de lei. La Hajduszoboszlo, un bilet costă 54 de lei, pentru toată ziua, în timpul săptămânii, sau 62 de lei, în weekend. După ce vă săturați de băile termale, înotat, tobogane sau Jacuzzi puteți face surfing, yoga, kangoo jumps sau squash, acitivități care nu sunt incluse în prețul de intrare.

Cei care vor ceva mai ieftin, au de ales între ștrandurile din Oradea și Băile Felix. Ștrandul municipal este cel mai accesibil, însă nici nu oferă foarte multe. Un bilet costă 9 lei, sau 4 lei cu reducere. Se pot face și abonamente. La piscina Hotelului Continental prețul unui bilet este de 17 lei și e deschisă în fiecare zi a săptămânii, de la ora 8.00 la 20.00. Cei care aleg Băile Felix pot opta pentru Ștrandul Mare și Ștrandul Apollo, care comunică între ele. Astfel, clienții plătesc un bilet de 25 de lei și au acces în ambele. În Ștrandul Mare este bazin cu valuri și cu jocuri de apă sau tobogane. La piscina de la Hotelul Internațional, tot din Felix, intrarea costă 30 de lei și primiți un șezlong. Cei care caută ceva mai ieftin în Felix, pot merge la piscina Crișana.

În Băile 1 Mai, piscine hotelului Perla este recent construită. Biletul costă 20 de lei, pentru toată ziua. În preț este inclus accesul la bazinele cu apă termală, la cele cu jacuzzi și la bazinul semi-olimpic, dar și la saună.

 Reduceri pentru pensionari și elevi

Costul unui bilet la ștrandul Ioşia este de 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi, în timp ce costul unui abonament lunar pentru adulţi este de 68 lei, iar pentru elevi şi studenţi de 36 de lei. La Ştrandul Municipal biletul cu reducere este 4 lei pentru elevi şi studenţi, iar un abonament lunar pentru adulţi este 78 lei, pentru elevi şi studenţi  36 de lei. Luni ambele ştranduri sunt închise, iar în restul zilelor orarul de funcţionare este de la 8.00 la 18.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite