Un membru PDL din Bihor a murit la două zile după ce şi-a depus candidatura de consilier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un candidat PDL, din comuna bihoreană Balc, a murit la două zile după ce şi-a depus candidatura de consilier. El a fost înmormântat ieri.  Este primul eveniment de acest fel petrecut în ultimii 22 de ani în Bihor, în perioada alegerilor.

Avasilcei Marius Ioan, în vârstă de 51 de ani,  a decedat la două zile după ce alături de alţi  colegi din organizaţia PDL Balc şi-a depus candidatura pentru un mandat de consilier local. Bărbatul a suferit un infarct care i-a fost fatal.

"Noi am anunţat Biroul Electoral Central despre decesul candidatului la funcţia de consilier local. Nu ştim dacă acel candidat poate sau nu să fie înlocuit de partid", a afirmat Florin Crişan, preşedintele Biroului Electoral Judeţean. Este primul eveniment de aces fel care are loc în Bihor, în perioada alegerilor, în ultimii 22 de ani.

"Regreăm moartea colegului nostru. Avea 51 de ani şi lucra la Petrom. Din păcate, a suferit un infarc, la Suplacul de Barcău, la doar două zile după ce ne-am depus candidaturile la Judecătoria Marghita", ne-a spus Arsenie Maroşan,    primarul comunei Balc.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite