FOTO Un Logan de poliţie a accidentat un copil ieşit la joacă în parc cu educatoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elev lovit de maşina Poliţiei lângă Liceul de Artă
Elev lovit de maşina Poliţiei lângă Liceul de Artă

Un băiat, în vârstă de opt ani, din Oradea, a fost lovit de un Logan al Poliţiei. Accidentul s-a petrecut, astăzi, la prânz în faţa Liceului de Artă, iar şoferul de la volanul auoturismului este angajat al Poliţiei municipiului Oradea.

Un moment de neatenţie a fost suficient din partea educatoarei Carmen Bozântan  pentru ca un elev din clasa I să se desprindă de colegii aflaţi în parc şi să treacă strada.  Acesta a fost acroşat de un Logan al Poliţiei Municipiului Oradea condus de un poliţist în vârstă de 36 de ani. „În jurul orei 11.50, la intersecţia străzii Parcul  Petofi Şandor cu strada Lămâiţei din Oradea, un şofer a acroşat uşor un minor orădean de opt ani. În momentul acroşajului, victima, nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nemarcat şi fără să se asigure, intrând în partea laterală stânga a autoturismului" a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.


Dă click pentru mai multe fotografii

Elev lovit de un Loganu al MAI Poliţiştii fac măsurători Elev lovit de maşina Poliţiei lângă Liceul de Artă

Elevii clasei I de la Liceul de Artă se aflau în parc însoţiţi de învăţătoarea Carmen Bozântaş. „Copilul putea fi mai atent. El trebuia să rămână alături de colegi nu să trreacă strada de unu singur. Învăţătoarea s-a speriat, iar pe viitor va fi de o sută de ori mai atentă. Părinţii nu au depus nicio sesizare şi au recunoscut că vina îi aparţine copilului" a spus Doina Marcu, directoarea Liceului de Artă Oradea.  În urma accidentului băiatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatde de Primiri Urgenţe. Din fericire leziunile suferite au fost minore.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite