A lovit cu maşina un tânăr biciclist şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un tânăr biciclist în vârstă de 16 ani a fost lovit de un autoturism, al cărui şofer consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, dar după câteva ore a fost prins de poliţişti şi reţinut în Arestul IPJ.

Ieri după-amiază, un tânăr biciclist de 16 ani a fost lovit pe strada Episcop Nicolae Popoviciu, din Oradea. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

În timp ce tânărul a fost transportat de către un echipaj SMURD, la Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal, poliţiştii îl căutau pe şoferul vinovat. Acesta  fost prins  după trei ore. Consumul de alcool a fost motivul pentru care acesta a părăsit locul accidentului.  "În urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, s-a constatat că suspectul prezenta o alcoolemie de 1,70, respectiv 1,50 g/l alcool pur în sânge", a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Conducătorul auto a fost reţinut în Arestul IPJ Bihor  Bihor pentru o perioadă de 24 de ore, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au dispus prezentarea acestuia, în cursul acestei zile, la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite