O mașina a ars aproape în întregime, după ce o mână criminală i-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Detașamentului 2 din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Crișana au avut două intervenții azi-dimineața, ambele provocate de rea-voința unor oameni. O mașină și o casă au ars, după ce incendiile au fost provocate de mâini criminale.

Pompierii Detașamentului 2 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana au intervenit vineri dimineaţă, în jurul orei 04.45, la stingerea unui incendiu izbucnit la o maşină parcată pe strada Tuşnadului din Oradea. Când au ajuns la locul focului, autoturismul, un Volkswagen Golf argintiu, ardea cu flăcări mari, care prezentau tendința de a se răspândi și la mașinile parcate în apropiere. Pompierii susțin că a fost vorba despre o mână criminală, care a dat foc intenționat mașinii. Chiar dacă pompierii au intervenit rapid și au stins focul, maşina a fost distrusă aproape în întregime.

Incendiu la o casă din Sălard

Tot în această dimineața, pompierii din Sălard au fost chemați la un incendiu care a izbucnit în locuința unui bihorean din localitate. Din fericire, toți cei care erau în casă au ieșit afară și nu au fost răniți. Și acest incident este coniderat de angajații ISU Crișana a fi un foc pus intenționat.„ În urma acţiunii operative a pompierilor militari, incendiul a fost lichidat, valoarea bunurilor salvate fiind de aproximativ 140.000 lei‟, spune purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, Lidia Niște.   

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite