O lumânare aprinsă la căpătâiul unui mort a provocat un incendiu, la un spital privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Pelican din Oradea
Spitalul Pelican din Oradea

Pompierii orădeni au intervenit joi seară la Spitalul Pelican din cartierul Rogerius, pentru a stinge un incendiu provocat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, într-unul dintre saloanele spitalului privat.

Potrivit informaţiilor transmise de către Cristian Herţe, ofiţer relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, aseară, în jurul orelor 20.00, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în salonul unui spital privat din oraş. „La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate forţele de intervenţie din cele două subunităţi ale municipiulu,i precum şi echipajele de prim ajutor medical. La sosirea acestora incendiul era lichidat de către personalul de la locul de muncă", a spus Cristian Herţe.

Fără victime

Activitatea unităţii medicale nu a fost întreruptă din cauza incendiului şi nu au fost înregistrate victime. „Incendiul a avut drept cauză probabilă, folosirea unei lumânări aprinse care a fost lăsată nesupravegheată", a spus Cristian Herţe.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite