Se lucrează pe tronsonul cuprins între Cimitirul Municipal şi strada Atelierelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută au început lucrările de turnare balast  pe porţiunea cuprinsă între sensul giratoriu din faţa Cimitirului Municipal şi până la strada Atelierelor. Astăzi este programată să înceapă asfaltarea.  

Pe această porţiune au fost finalizate lucrările la reţelele de apă şi canalizare şi a început turnarea balastului stabilizat, urmând ca în continuare să fie turnată mixtura asfaltică. Lucrările sunt executate de către firma Asfamix şi urmează să fie finalizate până la mijlocul lunii iunie. Această lucrare este în cuprinsă în proiectul „Realizare acces centură municipiului Oradea -  Piaţa 22 Decembrie, inclusiv pod peste Peţa spre str. Universităţii (Cimitir Municipal)”. „Valoarea întregului proiect este de peste 4.590.000 lei (fără TVA), reprezentând proiectare şi execuţie”, a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

 Asfaltare

 Astăzi vor începe şi lucrările de reabilitare şi completare a covorului asfaltic, pe strada Atelierelor. Acestea vor fi executate de firma Selina în cadrul lucrărilor de reparaţii curente. Pe strada Atelierelor, până la strada Nojoridului, au fost finalizate lucrările de execuţie a canalizării pluviale şi de reabilitare a reţelelor de apă. Aceste lucrări au fost gestionate de Compania de Apă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite