În urma lucrărilor de reabilitare, pe strada Muzeului s-au realizat noi locuri de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Gheorghe Carp a prezentat stadiul lucrărilor de reabilitare a drumurilor din Oradea. Dintre străzile finalizate se remarcă Muzeului, unde s-au realizat multe locuri de parcare, pentru a proteja spațiul verde pe care orădenii, de nevoie, își lăsau până acum mașinile.

O altă lucrare care a fost deja finalizată este drumul de legătură dintre E60 și Dj 190. „Șoferii care vor să evite traficul din oraș, pot folosi de acum acest drum de legătură,  care este gata, cu excepția marcajelor. Astfel, se va decongestiona și traficul din municipiu", spune viceprimarul Gheorghe Carp.

Pe strada Gheorghe Doja, lucrările începute la sfârşitul anului trecut sunt în curs de desfăşurare, fiind montate borduri până la strada Salvării. În prezent s-a turnat balast stabilizat, urmând să fie aplicat stratul de asfalt.

 Pe strada Vaporului lucrările au început în luna martie a acestui an, urmând să fie finalizate până la sfârşitul lunii iulie a anului curent. În acest stadiu al execuţiei au fost montate bordurile pe ambele părţi ale carosabilului şi s-a aşternut balast.

De asemenea, strada Oneştilor în acest moment este finalizată până la strada Al. Sahia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite