Firmele bihorene oferă peste două sute de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de joburi, la Oradea
Târg de joburi, la Oradea

Studenții orădeni vor avea joi ocazia de a-și găsi un loc de muncă. A treia ediție a „Târgului Locurilor de Muncă pentru Studenți și Absolvenți", organizat de Centrul de Servicii privind Cariera (CSC), din cadrul Departamentului de Învățământ la Distanță (DID) al Universității din Oradea, are loc mâine, între orele 11.00 și 16.00.

Târgul se va desfășura în clădirea Facultății de Științe Economice, la parter. „Au fost invitate să-şi prezinte oferta de locuri de muncă specifică absolvenţilor şi studenţilor Universităţii din Oradea, toate firmele din regiune", informează Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt la Universitatea din Oradea. Târgul se va desfășura sub genericul „Investește în oameni, să dai viață afacerii tale".

16 firme

„Până la această dată și-au anunțat participarea 16 firme, care vor oferi un număr de aproximativ 230 locuri de muncă pentru studenți și absolvenți, din domenii precum inginerie/ tehnologie IT, achiziţii, management, resurse umane, contabilitate, farmacie, litere şi relaţii cu clienţii", spune Olimpia Popoviciu.

Recrutare

Evenimentul va debuta cu o serie de acţiuni de recrutare de studenţi şi absolvenţi și va permite angajatorilor să-şi prezinte şi promoveze oferta, la standurile speciale amenajate de către organizatori, precum şi să intervieveze potenţialii candidaţi, să le preia CV-urile şi să poarte discuţii  preliminare cu studenţii şi absolvenţii, în vederea angajării.

Astfel de evenimente au rolul de a oferi studenţilor un contact direct cu mediul economic şi de a cunoaşte aşteptările companiilor, Universitatea din Oradea străduindu-se, chiar şi în această conjunctură economică mai puţin favorabilă, să asigure o ofertă de locuri de muncă cât mai bogată şi diversificată studenţilor şi absolvenţilor ei, în scopul unei cât mai bune plasări a acestora pe piaţa forţei de muncă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite