Peste 200 de locuri de muncă scoase la concurs pentru orădeni prin AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii șomeri sau cei care vor să-și schimbe locul de muncă sunt așteptați la sediul AJOFM Bihor. Agenția scoate la concurs peste 250 de locuri de muncă vacante. Pentru absolvenții de studii superioare sunt valabile peste 30 de oferte. De această dată există locuri de muncă și la stat pentru cei care vor să devină asistent universitar sau lector.

Pentru orădenii care au studii superioare există 33 de oferte astfel: sef coloana auto inginer drumuri inginer proiectant instalatii inginer electronist inginer mecanic asistent universitar lector revizor contabil manager operatiuni economist agent comercial asistent manager

Orădenii care au studii medii au la dispoziție peste 150 de locuri de muncă.  Ei pot opta pentru jioburi de șef atelier auto, gestionar, manager de securitate, agent comercial, dansatoare, bucătar, frezor, tinichigiu, instalator, electrician, sudor, betonist, pavator, lucrător comercial,  mecanic auto, patiser, sau se pot angaja în industria confecțiilor ușoare.

Pentru muncitorii necalificați există 76 de locuri de muncă . Aceștia pot opta pentru joburi de femeie  de servici, sau pot opta pentru a lucra în confecții îmbrăcăminte și încălțăminte, sau la asamblarea și montarea pieselor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite