Peste 250 de locuri de muncă sunt scoase la concurs pentru orădeni prin AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii sunt așteptați de specialiștii AJOM Bihor cu peste 250 de locuri de muncă vacante. Absolvenții cu studii superioare sunt ofertați cu doar 13 posturi. Ei pot opta pentru joburi în domeniul tehnic și economic sau pentru posturi de psiholog și asistent social.

Orădenii care vor să-și schimbe locul de muncă sau șomerii sunt așteptați cu oferte la AJOFM Bihor. Pentru absolvenții cu studii superioare sunt scoase la concurs 13 posturi. Ei pot opta pentru joburi de inginer mecanic și electronist, șef coloană auto, inspector revizia muncii, revizor contabil, contabil șef, economist, analist vânzări sau psiholog.

Pentru orădenii cu studii medii  sunt scoase la concurs peste 100 de posturi. Orădenii se pot angaja ca gestionar sau ajutor de gestionar, conducător auto, montator, ansamblor, confecționer încălțăminte și îmbrăcăminte, finisor, croitor, fochist, operator mașini unelte, sau cusătoare.

Pentru orădenii care nu au calificare există 113 posturi. Ei se pot angaja ca menajeră, călcător, femeie de servici, sau ca muncitori necalificați în asamblarea și montarea pieselor, construcții sau croit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite