Peste 200 de locuri de muncă sunt scoase la concurs pentru orădeni prin AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenția Județeană de Ocupare a Forțelor de Muncă pune la dispozișia orădenilor peste 200 de posturi vacante. Persoanele cu studii superioare au de ales între 32 de joburi, în timp ce orădenii cu studii medii au la dispoziție peste 150 de locuri de muncă, din domenii variate.

AJOFM Bihor scoate la concurs 272 de oferte de locuri de muncă.  Pentru orădenii cu studii superioare există 32 de oferte. Majoritatea se adresează persoanelor cu studii tehnice. Astfel angajatorii caută ingineri de producție, inginer automatist, inginer de mediu, inginer mecanic, inginer TCM, sau inginer tratamente termice. Posturi vacante există și pentru manager de resurse umane, programator, economis, asistent social sau planificator de producție.

Orădenii care au studii medii pot opta pentru unul dintre cele 172 de locuri de muncă disponibile. Majoritatea ofertelor sunt în industria ușoară și se adresează confecționerilor de încălțăminte și îmbrăcăminte și croitorilor. Absolvenții Școlilor de Arte și meserii pot opta și pentru jon de sudor, lăcătuș, mecanic sau fierar betonist. Oferte există și pentru cei care preferă munca de birou și care pot opta pentru un job de secretară.

Muncitorii necalificați au de ales între 68 de locuri de muncă, de la femeie de serviciu la lucrători sau muncitori necalificați în industria ușoară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite