Peste 300 de locuri de muncă sunt scoase la concurs de AJOFM pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care vor un loc de muncă sunt așteptați cu peste 300 de oferte la AJOFM Bihor. Pentru absolvenții de studii superioare sunt doar 8 locuri scoase la concurs. Se caută formatori, inginer mecanic și de producție, coordonator mentenanță, director de vânzări și administrator de rețea de calculatoare.

Orădenii au la dispoziție în săptămâna ce urmează 358 de locuri de muncă vacante. Pentru oamenii cu studii superioare sunt scoase la concurs opt posturi. Se caută formatori, ingineri mecanici și de producție, coordonator mentenanță, director de vânzări, administrator de rețea de calculatoare și inspector de specialitate.

Orădenii care au studii medii sau școală profesională pot opta pentru joburi de tehnician mecanic, maistru mecanic, controlor calitate, agent de vânzări, referent resurse umane, asistent manager, gestionar depozit, primitor-distribuitor, vânzător haine, lucrător comercial, zugrav, dulgher, asfaltator, sau agent de pază. Zeci de oferte sunt și pentru bucătari, ospătari, patiseri sau confecționeri îmbrăcăminte.

Pentru orădenii necalificați există 183 de oferte. Aceștia pot opta pentru posturi în confecții îmbrăcăminte, oferte manipulant de marfă, lucrător sortător deșeuri reciclabile, gunoier, cameristă, îngrijitor clădiri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite