Peste 500 de liceeni au încercat să afle dacă merită să studiezi la Universitatea din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de ofertă educațională la Oradea
Târg de ofertă educațională la Oradea

Cele 15 facultăți din cadrul Universității din Oradea au fost promovate vineri în rândul elevilor de liceu, cu ocazia unei noi ediții a Târgului de Oferte Educaționale, organizat de către instituția de învățământ superior. Peste 500 de posibili viitori studenți au participat la târg, pentru a evalua posibilitățile de studiu de la Oradea.

Vineri, între orele 12 și 16, Sala de Jocuri Sportive a Universității din Oradea (UO) a fost luată cu asalt de către sute de tineri, cu ocazia târgului de ofertă educațională. „La târg au fost invitați liceenii claselor a XI-a și a XII-a din județul Bihor, dar și studenții UO care studiază la ciclul de învățământ de licență, pentru a se orienta în ce privește înscrierea la studiile masterale", a spus Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt la UO. Au participat liceeni din  Aleșd, Beiuș Budoi, Marghita, Salonta, Săcuieni, Suplacu de Barcău, Ștei, Șuncuiuș și Vadu Crișului,  pentru care universitatea orădeană de stat a asigurat transportul.

Orientare în carieră

La târg au participat cele 15 facultăți și Departamentul pentru Învățământ la Distanță și Învățământ cu Frecvență Redusă. Departamentul de Relații Internaționale a participat cu un stand unde vizitatorii au fost informați cu privire la posibilitățile de mobilitate de studiu, pentru care se poate opta în calitate de student al UO. Pentru prima dată, la târg au luat parte și reprezentanții Centrului pentru Orientarea în Carieră, la standul căruia s-au adunat zeci de elevi curioşi să afle ce domeniu li s-ar potrivi cel mai bine.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite