Peste o sută de kilograme de cafea de contrabandă au fost reținute în vama Borș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Agenții din Punctul de Trecere a Frontierei Borș au confiscat duminică, în jurul orei prânzului, 117 kilograme de cafea de contrabandă, care urma să fie vândută în București. Polițiștii au reținut toată marfa în valoare de 3.500 de lei care provenea din Ungaria, iar bucureșteanul care a încercat frauda a fost amendat.

Alexandru S., în vârstă de 41 de ani, din București, a încercat să introducă, ilegal, în țară cele peste o sută de kilograme de cafea, cumpărată din Ungaria, ca mai apoi să o vândă în București.

„Cu ocazia controlului specific a fost descoperită cantitatea de 117 kg cafea inscripţionată cu numele „JACOBS" , pentru care nu posedă niciun act de provenienţă, declarând ca a cumparat-o din Ungaria. Conducatorul auto a plasat în locuri diferite cafeaua pentru a nu trezi suspiciunea poliţiştilor de frontieră", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor, Dan Lazăr.

Bucureșteanul a fost amendat cu 1.000 de lei, iar cafeaua, în valoare de 3.500 de lei a fost confiscată de polițiștii de frontieră.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite