O tonă și jumătate de legume fără acte au fost confiscate de polițiștii bihoreni de la comercianți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârșitul lunii iunie în urma controalelor mixte ale polițiștilor și inspectorilor Gărzii financiare au fost confiscate peste o tonă de roșii și aproape jumătate de tonă de castraveți de la comercianți.

Între 25 și 29 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au acţionat pe raza judeţului Bihor împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Bihor pentru a preveni şi combate actele ilicite din domeniul achiziţiilor intracomunitare şi importurilor de legume fructe, precum şi pentru verificarea modului de respectare a legislaţiei în vigoare de către administratorii societăţilor comerciale ce activează în acest domeniu.

Echipele mixte de control au verificat funcţionarea a 14 societăţi comerciale bihorene şi au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 16.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale

Totodată, în cadrul acţiunilor desfăşurate au fost confiscate 400 kg. de castraveţi şi 1.100 kg. de roşii, în valoare totală de aproximativ 3.200 lei, care erau deţinute fără documente legale de provenienţă. Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni vor continua acţiunile de control pe raza de competenţă, în vederea combaterii evaziunii fiscale.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite