Peste 200 de copii își vor dona jucăriile ca să-l aducă pe Moș Nicolae în casele nevoiașe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Rotary Oradea organizează mâine, de la ora 11, la Teatrul de Păpuși Arcadia a șasea ediție a evenimentului „Dăruiește jucăria care ți-a rămas mică‟. Peste 200 de elevi și copii de grădinița s-au oferit să-și doneze jucăriile care le-au rămas mici, pentru a le oferi sărbători mai vesele și mai luminoase micuților din familii nevoiașe.

Clubul Rotary Oradea îi invită pe toți  cei interesați de a ajuta la a face niște sărbători de iarnă mai frumoase celor mai puțin fericiți la evenimentul „Dăruiește jucăria care ți-a rămas mică. Prin acest proiect cei prezenți vor putea urmări un spectacol de Moş Nicolae, la care vor participa cei 200 de copii de la şcolile și grădinițele din Oradea, care vor veni însoțiți. Aceștia au fost rugați de organizatori, când au fost invitați, să vină cu o jucărie proprie de care se pot lipsi şi pe care să o ofere copiilor din familii cu probleme sociale şi financiare.

La sfârşitul spectacolului copii vor pune pe scenă jucăriile aduse. În a doua parte a zilei, membrii Clubului Rotary vor merge în mai multe locații și vor oferi pachetele cu jucării și dulciuri pregătite de Moş Nicolae pentru copii. Scopul acestei acţiuni este ca cei mici să învețe să fie mai buni şi să ofere bucurie copiilor din familiile la care „Moşu” nu prea ajunge .

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite