După ce i-a dat gata pe italieni, Carmen Stoica a cântat aseară la Happy Hour, la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul înregistrat în Italia, la Milano, tânăra Carmen Stoica din Oradea a făcut aseară primii pași spre celebritatea în România. Prezentă la emisiunea Happy Hour a lui Cătălin Măruță, Carmen a impresionat din nou cu vocea și atitudinea sa, alături de cântărețul italian Luca Virago.

Orădeanca, în vârstă de 20 de ani, este o tânără talentată necunoscută până acum pe plan național, în ciuda vocii deosebite, a premiilor obținute la concursurile de profil și a anilor de studiu de la Şcoala de Arte „Francisc Hubic" din Oradea. Carmen a ajuns să aibă succes în Italia, printr-un proiect de schimb cultural-artistic, numit ITARO, realizat prin colaborarea  dintre societatea LandConsulting Events şi canalul de televiziune TeleNova. Eleva profesoarei Monica Molnar a participat la începutul acestei luni la „Passo in Tivu", emisiune de succes în Italia. Aseară , la Happy Hour, Carmen a cântat live piesa „Vivo per lei", în duet cu Luca Virago.

Studentă la medicină

Deși este foarte talentată, orădeanca nu se bazează doar pe muzică pentru a reuși în viață. Ea este studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea, dorindu-și o carieră în acest domeniu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite