Unde pot „intra la apă“ orădenii, în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul municipal din Oradea îşi va deschide, sâmbătă, porţile, pentru prima dată în acest an, dar pentru ultima oară înaintea construirii aquapark-ului Nymphaea.

Orădenii se vor putrea bălăcii, începând de sâmbătă, şi la ştrandul municipal. Iniţial acesta trebuia să rămână închis pentru demararea lucrărilor la aquapark-ul Nymphea, dar licitaţia nu a fost încă organizată, aşa că lucrările nu au cum să demareze în această perioadă.

Ştrandul va fi deschis de marţi până duminică între orele 08.00-20.00, lunea fiind închis pentru curăţenie. Preţul unui bilet este acelaşi ca anul trecut, respectiv 9 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi şi studenţi. Pensionarii au acces gratuit de marţi până vineri, în timp ce sâmbătă şi duminica vor plăti un bilet întreg.

image

Ştrandul dispune de trei bazine mari care sunt alimentate cu apă rece în amestec cu apă caldă geotermală avand o temperatura maximă de 37C, un  bazin de înot alimentat numai cu apă rece cu o temperatura maximă de 28C,  şi un bazin pentru copii cu o temperatură de maximum 37C, iar în apropierea acestuia se află amenajat un parc de joacă.

Un alt loc unde orădenii se pot bălăcii este ştrandul Ioşia. Acesta este deschis de marţi până duminică între orele 08.00-18.00, preţul uni bilet întreg fiind de 9 lei, în timp ce elevii,  studenţii şi militarii plătesc doar 4 lei. Un abonament pentru adulţi costă 78 de lei, iar cu reducere 36 de lei.Ştrandul dispune de patru bazine rotunde pentru copiii şi bătrâni, şi două bazine mari pentru adulţi.

image

Orădenii se pot răcorii şi la Băile Felix. Aici  un bilet costă,  capacitatea ştrandului fiind de  de 4.500 de locuri. Dispune de şase bazine, dintre care trei dotate cu jacuzzi, hidromasaj şi ciuperci, în timp ce trei gheizere generează hidromasaj natural. O altă atracţie o reprezintă  bazinul cu valuri care produce valuri precum cele de la mare. Pentru cei mici există două bazine cu apă recirculabilă, dotate cu jucării.

image

Şi ştrandurile din Băile 1 Mai reprezintă un loc ideeal de răcorire, chiar dacă oferta de relaxare nu este la fel de bogată.

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite