A avut loc prima întâlnire a membrilor clubului de lectură de la Biblioteca Județeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, în cadrul Ludotecii de la Biblioteca „Gheorghe Șincai” a avut loc prima întâlnire a clubului de lectură, în patru limbi străine, destinat copiilor din clasele primare. Proiectul inedit este o premieră în Oradea și este demarat de Facultatea de Litere a Universității Oradea, în colaborare cu Biblioteca Județeană. 

Aproximativ 20 de elevi din clasa a treia din cadrul Colegiului Național „Mihai Eminescu" au fost captivați de prima întâlnire a clubului de lectură de la Ludoteca Bibliotecii Județene.

„Este o iniţiativă a Facultăţii de Litere, prin prof. univ. dr. Magda Danciu, care a venit cu ideea organizării unui club de lectură pentru a aduce copiii mai aproape de carte şi Bibliotecă. Proiectul urmărește dezvoltarea interesului elevilor pentru lectură, stimularea creativității acestora și formarea deprinderii de a frecventa bibliotecă în mod permanent", explică Paul Zoț, din partea Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai".
Clubul va avea sesiuni lunare , în ultima de zi de miercuri a fiecărei luni, fiecare întâlnire presupunând activități de citire a unor lecturi în germană, engleză, maghiară și franceză..       

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite