După ce a fost înjurat, un vatman orădean, a fost lovit de către o persoană neidentificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Un vatman orădean a fost lovit de o persoană străină, în capătul liniei de tramvai Nufărul. Agresorul a fugi, el nefiind identificat nici până la această oră.

Incidentul a avut loc în seara zile de 30 mai, în jurul ore 23.00. "După ce călătorii din tramvaiul cu numărul 18-118 au coborât la staţia Ciheiului, tramvaiul s-a pus în mişcare în direcţia Nufărul. La trecerea de pietoni de după intersecţie, un pieton, deranjat de faptul că tramvaiul a mărit viteza după acesta a traversat dinspre Mc'Donald's către partea opusă a străzii, s-a oprit în loc înjurându-l pe vatman.

Ajuns în cap linie Nufărul, vatmanul a coborât din tramvai în staţie unde se afla şi una din colegele sale. Luat prin surprindere, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către pietonul care cu câteva minute înainte l-a înjurat", a explicat Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt al OTL Oradea. Colega vatmanului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi un echipaj s-a deplasat la faţa locului. Împreună cu vatmanul, echipajul a încercat prinderea agresorului care, între timp, a fugit de la faţa locului, în zona străzilor C. Nottara şi Corea. Din păcate, nu a fost găsit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite