Un incendiu provocat de neglijență a distrus acoperişul şi podul unei case din Beiuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dimineaţa de joi, în jurul orei 6.00, un incendiu care a izbucnit la o gospodărie din Beiuş, ameninţa să se extindă la casele din apropiere. Din fericire, pompierii militari au domolit flăcările, chiar dacă o parte din acoperişul şi podul locuinţei de pe strada Garofiței au ars. 

Pompierii au intervenit de urgenţă, cu mai multe maşini, pentru a stinge focul violent. „Pompierii militari din cadrul Secţiei Beiuş au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit", spune Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana.

Chiar dacă flăcările au fost stinse la scurt timp după intervenţia angajaţilor ISU Crişana, 50 de metri patraţi de acoperiş de lemn cu învelitoare de ţiglă  şi aproximativ 20 de metri patraţi de tavan din lemn s-au făcut scrum.

„Cea mai probabilă cauză a evenimentului a constituit-o un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile", adaugă purtătorul de cuvânt ISU Crişana.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite