Un incendiu violent a făcut scrum două camere şi garajul unei case din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările
Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările

În jurul orei 02.00, miercuri noaptea, pompierii bihoreni s-au luptat cu flăcările violente izbucnite la o casă de pe strada Treboianu Laurian din Oradea. Chiar dacă nimeni nu a fost rănit, două camere, garajul casei şi maşina parcată în garaj au fost mistuite de flăcări, în proporţie de 80%.

Chiar dacă la momentul izbucnirii incendiului, proprietarul casei era în locuinţă, acesta a fost salvat de pompieri. Totuşi, pentru maşina familiei, cât şi pentru două dintre camerele şi garajul casei nu s-au putut face multe.

„În momentul sosirii celor trei echipaje de pompieri militari mobilizate la adresa indicată de apelant, flăcările se manifestau cu violenţă la garaj şi la locuinţă, existând riscul de propagare la construcţiile situate în imediata proximitate", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)  „Crişana", Camelia Roşca.

În urma focului, două camere, acoperişul, garajul şi maşina din garaj au ars în  proporţie de 80%. Specialitșii de la ISU „Crișana" urmează să stabilească din ce cauză a pornit incendiul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite