Un bărbat a murit într-un incendiu gospodăresc izbucnit de la o lumânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 70 de ani din Șimian și-a pierdut viața în propria casă în urma unui incendiu provocat de o lumânare aprinsă nesupravegheată, iar în localitatea Bratca au ars patru tone de fân.

Pompierii din Valea lui Mihai s-au deplasat, la sfârșit de săptămână, în localitatea Şimian, strada Câmpului, la gospodăria lui N.J, unde a izbucnit un incendiu. Apelantul a sesizat faptul că, în interiorul locuinţei ar putea fi surprins şi proprietarul acesteia, un bărbat în vârstă de 70 de ani. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în bucătăria locuinţei, acesta extinzându-se şi la acoperiş. Acţionând cu operativitate, pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul după aproximativ jumătate de oră, fiind salvată o mare parte din locuinţă. Din păcate proprietarul imobilului nu a putut fi salvat și a fost găsit asfixiat, cu multiple arsuri pe suprafaţa corpului. Cauza probabilă în urma căreia a izbucnit incendiul a fost stabilită ca fiind focul deschis în spaţii închise, respectiv o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată. Mobilierul din bucătărie, tavanul din lemn şi circa 4 mp din acoperiş au ars în urma acestui eveniment, valoarea bunurilor distruse depăşind 10.000 lei.

Un alt incendiu a izbucnit în noaptea de 27/28.06.2010, în jurul orei 01.00, de această dată ca urmare a trăsnetului. O cantitate mare de fân aflată în curtea gospodăriei lui V.T. din localitatea Beznea, com.Bratca, a fost cuprinsă de flăcări. Trei echipaje ale Staţiei Pompieri Aleşd s-au deplasat la locul intervenţiei în vederea lichidării incendiului, înainte ca acesta să se propage la anexele învecinate. În urma acestui eveniment circa 4 tone de fân au fost distruse, pompierii militari acţionând timp de două ore pentru înlăturarea efectelor negative produse.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite