Update Un bărbat împușcat accidental în copsă a fost operat de urgență de medicii orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Sânmartin, împuşcat în picior cu o armă de vânătoare, a fost abandonat la un spital din Oradea. Polițiștii au reușit în scurt timp să afle circumstanțele în care a fost împușcată victima.

Ora 14.50

Persoana care l-a adus la camera de gardă pe M.M. după ce acesta a fost împușcat accidental de un armurier este polițist. „A fost identificată persoana care a adus victima și este polițist care la acel moment se afla în timpul liber. Conducerea Inspectoratului Poliției Județului Bihor a demarat o anchetă internă pentru a  stabili gradul de implicare al acestuia în toate cele întâmplate. De asemenea conducerea IPJ Bihor condamnă profund modul în care acesta a acționat”, ne-a declarat inspector Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor

Luni în jurul orei 22.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Oradea a fost anunţat că la camera de primire urgenţe a unui spital din Municipiul Oradea a fost adus de către persoane necunoscute un bărbat împuşcată cu armă de vânătoare cu glonţ, în zona coapsei.

Victima, M.M., de 39 de ani, din comuna Sânmartin a fost operată de urgenţă. "La solicitarea poliţiştilor, M.M. nu a furnizat niciun detaliu cu privire la incidentul în urma căruia a suferit leziunea. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că victima nu este posesor legal de arma de vânătoare", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

În urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au stabilit că persoana împuşcată a fost adusă la spital de M.R., de 40 de ani, din Oradea. "Potrivit declaraţiilor lui M.R., în cursul serii de luni, în jurul orei 19.00, a împrumutat o armă de vânătoare cu glonţ de la un alt orădean de 56 de ani,  deţinător legal de armă, cu scopul de a o duce la reparat. În acest sens, victima, M.R., alături de un alt orădean de 38 de ani, s-au deplasat în localitatea bihoreană Ţigăneştii de Criş, la locuinţa lui D.F., de 68 de ani. D.F. urma să repare arma, deşi nu este armurier autorizat", a precizat Alina Dinu.

Potrivit declarațiilor celor doi, în timp ce armurierul manevra arma, pușca s-a descărcat accidental, rănindu-l pe M.M. în coapsă. "După incident, M.R. a transportat victima la spital, iar apoi a depozitat arma într-un dulapul metalic de la domiciliul său, acesta fiind deţinător legal a unei arme de vânătoare de acelaşi calibru", a declarat Alina Dinu. Polițiștii continuă cercetările.

      

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite