Unde ne plătim taxele şi impozitele locale, până la finalizarea “piramidei lui Bolojan"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu această lună,  activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale, dar şi a veniturilor bugetare din chirii şi concesiuni se realizează într-un singur loc, respectiv la cam 14 (parter Primăria Oradea), la oricare dintre cele nouă ghişee amenajate.

Înainte de 1 martie, două funcţionare lucrau exclusiv la cam 13 pentru încasarea veniturilor bugetare din chirii şi concesiuni. De la 1 martie, acestea au fost transferate la cam 14, unde încasează suplimentar şi taxele şi impozite locale. "Măsura vine în sprijinul orădenilor, pentru ca aceştia să-şi poată plăti obligaţiile bugetare în cel mai scurt timp, în acest moment existând la camera 14, nouă funcţionari publici care deservesc cetăţenii în acest scop", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

Pregătiri

Personalul care realizează activităţi de încasare în numerar se pregăteşte în  acest mod pentru noul program de lucru cu publicul, ce urmează să se defăşoare în "piramida lui Bolojan", spaţiul amenajat în incinta primăriei, cu acoperiş în formă de piramidă.

Program prelungit

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să-şi achite impozitele până la data de 31 martie (până la această dată orădenii beneficiind de bonificaţia de 8% din valoarea impozitului pe proprietate, cu condiţia plăţii integrale), Direcţia Economică va avea program de încasare şi  în data de 26 martie (sâmbata), între orele 9.00 şi 13.00. În perioada 28-31 martie programul se va prelungi în fiecare zi pâna la ora 18.30.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite