Astăzi s-au împlinit șase ani de la moartea baschetbalistului Antonio Alexe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toni Alexe - foto prosport.ro
Toni Alexe - foto prosport.ro

Baschetbalistul și-a pierdut viața acum șase ani, în timp ce se grăbea acasă de la un meci jucat Ploiești. Membrii echipei orădene de baschet și reprezentanții Clubului Municipal Sportiv au depus astăzi coroane la mormântul lui Toni.

"Nu pot să cred că a trecut deja 6 ani de când a murit Toni. Împreună cu băieții și conducerea clubului am mers la el la mormânt. Sunt convins că ne veghează de acolo de unde e. Lui îi dedicăm locul cinci ocupat de echipa de baschet în clasament. Cred că ar fi fost mulțumit de ce a realizat echipa", a declarat managerul secției de baschet a CSM Oradea  Șerban Sere.
Toni Alexe a făcut multe pentru baschetul românesc și a crezut în revigorarea celui din Oradea.  Împreună cu Șerban Sere și Mircea Matei a pus bazele Clubului Atletic Oradea, care a evoluat timp de doi ani în divizia B, pânâ când a fost preluat de CSM. 

Baschetbalistul a murit în urmă cu șase ani, pe când se întoarcea de la meciul în care care Asesoft Ploiești a obținut calificarea în Final Four al Fiba Euro Cup. Imediat după meci, Toni a decis să pornească spre familia care îl aștepta la Oradea. La Sinaia mașina pe care o conducea s-a izbit de un camion.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite