O grupare de proxeneții câștiga până la 2.000 de lei zilnic, de pe urma unor fete între 15 și ani de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Patru orădeni au obligat șase tinere cu vârste cuprinse între 15 și 26 de ani , prin violență, să se prostitueze. De pe urma fetelor, rețeaua de proxeneți câștiga între 400 de lei și 2.000 de lei zilnic. Cei patru au fost trimiși în judecată de procurorii orădeni.

Gruparea  infracţională era formată din patru orădeni, respectiv P.N., de 32 de ani, G.N., de 21 de ani, D.D., de 21 de ani şi H.E., de 25 de ani.  "Aceştia sunt acuzaţi că, în perioada  2010 - aprilie 2011, au racolat şase tinere bihorence cu vârste cuprinse între 15 şi 26 de ani şi,  profitând de faptul că femeile aveau dificultăţi materiale şi familiale, folosind violenţa şi ameninţarea, le-au supus exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituţiei în Oradea", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor. Cei patru au obținut de pe urma fetelor între 400 de lei și 2.000 de lei zilnic.

Orădenii au fost reținuți în luna aprilie, iar Tribunalul Bihor a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, mandate care au fost prelungite ulterior. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Bihor, procurorii au dispus trimiterea lor în judecată fiind acuzați de iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi violare de domiciliu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite