Oradea: 11 grupe noi la gradiniță, din toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: 11 grupe noi la gradiniță, din toamnă
Oradea: 11 grupe noi la gradiniță, din toamnă

Administrația Imobiliară Oradea a obținut spațiile evacuând chiriașii care le ocupau anterior și grupe care s-au modificat sau au încheiat procesul de învățământ. Fiecare grupa va avea 26 de locuri.

„Nu se justifica să plătim chirie când noi aveam spații pentru grupe, dar erau folosite de terți”, explică primarul Ilie Bolojan. La Grădinița nr. 55 s-a renunțat la contractul de închiriere cu Asociația „Grija pentru bunici” și cu Romhandicap, iar la Grădinița nr. 46 au fost eliberate încăperile ocupate de Direcția de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copiilor.

Valoarea reparațiilor capitale și făcute de municipalitate în cele 11 grupe se ridică 747.000 de lei. „Prin realizarea acestor grupe noi de grădinițe se rezolvă atât problema celor șase grupe evacuate din fosta Grădiniță 26, cât și grupe noi care se cer înființate datorită numărului de solicitări venite din partea părinților”, spune viceprimarul Biro Rozalia.

La Grădinița nr. 54, grupa de copii cu dizabilități a fost mutată într-o sală de clasă mai mică, având un număr redus de copii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite