A vrut să fure băutură de peste 100 de lei, chiar sub ochii paznicilor de la hypermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un orădean s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fure dintr-un hypermarket trei sticle de alcool. Tânărul a sperat că poate trece neobservat de pază, după ce a ascuns băutura printre produsele pentru care achitase bani la casă.

Un tânăr de 32 de ani le-a dat de furcă jandarmilor încercând să fure alcool dintr-un hypermarket. Tânărul a sustras trei sticle în valoarea de 135 de lei și le-a ascuns sub produsele pe care le achitase la casă, cu speranța că va trece neobservat. Jandarmii i-au întocmit acte pentru furt calificat și orădeanul riscă înschisoarea.

Violenți la băutură

În weekend jandarmii s-au confruntat cu mai multe cazuri de furt, ei descoperind oameni care au furat peste 5 metru cubi de lemn și contrabandiști care vindeau țigări la negru. Cea mai mare supriză a fost însă atitudinea celor prinși în fața jandarmilor. „Nu mai puțin de șase persoane u refuzat să se legitimeze și  ne-au adresat injurii", explică purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor, Bogdan Ioan. Atitudinea violentă s-a datorat în primul rând băuturii pe care aceștia au consumat-o.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite