A furat bunuri şi bani din şase magazine, iar acum este cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un tânăr suspectat de repetate furturi din magazine este cercetat penal de poliţiştii orădeni. Potrivit poliţiştilor, în perioada martie-augusr, tânărul a furat bunuri şi bani din şase magazine.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei municipiului Oradea au început urmărirea penală faţă de orădeanul C.S., de 22 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Acesta este suspectat că, în perioada martie - august, ar fi sustras diverse bunuri şi sume de bani din şase magazine din Oradea, de fiecare dată profitând de neatenţia angajaţilor.

Astfel, cel în cauză este acuzat că, la 31 martie, în jurul orei 20.45, a pătruns în incinta unui magazin din Oradea şi, profitând de neatenţia angajatei, a sustras din spatele tejghelei 80 lei, bani pe care ulterior i-a abandonat în urma intervenţiei acesteia.

Totodată, orădeanul este bănuit că, la 14 iunie, în jurul orei 20.30, a intrat într-un alt magazin din Oradea şi, profitând de neatenţia angajatei, a sustras din spatele tejghelei, dintr-un sertar, 450 lei.

"De asemenea, poliţiştii orădeni îl suspectează pe tânăr, că la 13 iulie, în jurul orei 09.45, ar fi sustras dintr-un alt magazin din Oradea, tot din spatele tejghelei, alţi 62 lei, la 28 iulie a.c., în jurul orei 17.00, ar fi sustras dintr-o farmacie, de pe raftul de prezentare, diverse produse în valoare de 157,50 lei, iar la 22 august, în jurul orei 20.20, ar fi sustras dintr-un magazin alimentar 300 lei, tot din spatele tejghelei", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl suspectează pe acelaşi tânăr că la 7 iunie, în jurul orei 19.30, ar fi sutras din incinta unui salon de coafură din Oradea, de pe o masă, o geantă ce conţinea două portmonee, carduri bancare, alte documente şi 250 lei, provocând un prejudiciu total de 1.000 lei.

"Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului provocat", a mai precizat Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite